Sedert kort zijn wij bezig met online marketing werkzaamheden voor Tandarts.com in Heerhugowaard en Alkmaar. Tandarts.com is de grootste Nederlandse online boekingswebsite voor Tandartsen.

tandarts heerhugowaard image

Tandarts of mondhygienist in Heerhugowaard

Tandarts.com is in 2015 opgericht door een aantal internet ondernemers waaronder een van de co-founders van Booking.com. De mondzorg in Nederland is qua transparantie slecht in kaart gebracht en hierdoor zagen deze jongens een gat in de markt. Om optimaal resultaat te behalen in 2016 hebben ze een aantal kleine marketingbureaus ingeschakeld om een lokale campagne te doen.

Wij van Webdesign HHW mochten de optimalisatie doen van Tandarts Alkmaar en Tandarts Heerhugowaard. Wij zijn gestart voordat we in google vindbaar waren de Tandarts Heerhugowaard. Inmiddels gaat dat al een stuk beter en staan er ergens rond de positie 30.

In Heerhugowaard zijn ongeveer 20 verschillende tandartspraktijken met meer dan 60 tandartsen werkzaam, jaarlijk komt er ongeveer 1 praktijk bij en verdwijnt er ook weer een. Wat ook een leuk weetje is dat er 5% van de mensen woonzaam in Heerhugowaard jaarlijks een nieuwe tandartspraktijk kiezen.

Dit gaat nu nog op de old fashion way.. We wachten op een flyer in de bus, van een nieuwe tandarts meer in de buurt als de vorige. Echter is als je opzoek bent naar een Tandarts in Heerhugowaard niet de beste methode. Voor je gebit is het natuurlijk het verstandigst om een tandarts te kiezen die geduldig is, vakmanschap laat zien aardig voor zijn of haar patiënten.

Wij hebben daarom als onderdeel van onze Campagne, Tandarts Lancelot verkozen tot meest patiëntvriendelijke, meeste geduldige tandartspraktijk in Heerhugowaard. Wij hebben hier meer dan 50 patiënten geïnterviewd, en ze scoorden meer dan een 8,5 op locatie, klantvriendelijkheid (gemiddeld een 9,4), het maken van afspraken.

Wij zijn dan ook vol trots, dat wij een steentje mogen bijdragen aan dit project. We hopen in het voorjaar van 2017 in de top 10 te staan, en als dit lukt ook zeker aan iedereen een bloemetje sturen die meegewerkt heeft.

Webdesign HHW kunt u altijd bellen, of e-mailen als u van onze diensten gebruik wilt maken.